(Poistunut julkaisusta)

Suppilomestari – Product Owner
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Toimintamme kasvaa hurjaa vauhtia ja toimintaympäristömme on murrosvaiheessa. Siksi kehitämme toimintaamme ja järjestelmäarkkitehtuuriamme yhdessä ulkopuolisten kehityskumppaniemme kanssa. Haemmekin nyt kahta pelotonta Product Owneria vastaamaan liiketoimintamme ja sitä tukevien liiketoimintasovellustemme ketterästä kehittämisestä.

Product Ownerina toimit Seuren suppilomestarina. Olet liiketoiminnan ja kehittämistiimin välinen tulkki. Vastaat tuotteidesi elinkaaresta sekä kehittämisestä asetettujen tavoitteiden ja sovitun roadmapin mukaisesti. Toimit verkostomaisessa ympäristössä, jossa tiimiisi kuuluu Seuren omaa henkilöstöä ja ulkopuolisia kehityskumppaneita. Kotipesäsi on Seuren hanke- ja kehitystiimi, mutta tehtävässäsi sukkuloit luontevasti yli toiminto- ja organisaatiorajojen. Tärkein tehtäväsi on toimia kehitystiimisi onnistumisen mahdollistajana. Tämä tarkoittaa kykyä saada muut innostumaan ja ponnistelemaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Sinulla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot. Ketterän kehittämisen viitekehys on sinulle jo entuudestaan tuttu. Osaat priorisoida yksittäisiä asioita osana suurempaa kokonaisuutta – välillä tämä tarkoittaa kykyä sanoa ei. Sinulla on kyky fasilitoida, ja toimit luontevasti verkostomaisessa toimintaympäristössä. Arvostamme esimerkiksi SAFe- tai Scrum Product Owner -sertifikaattia.

Tehtävässä edellytetään:

  • minimissään kahden vuoden kokemusta Product Owner- tai vastaavasta roolista
  • kokemusta ja näyttöä liiketoiminnan ketterästä kehittämisestä
  • paloa kehittää jatkuvasti omaa ketterän kehittämisen kompetenssia
  • kokemusta ja osaamista projektien vetämisestä
  • intohimoa digitaalisten palveluiden kehittämiseen

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja ratkaisuja, joilla tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoisen ja parhaan palvelun niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa kuin asiakkaille kotihoidossa ja erikoissairaanhoidossa.

Tarjoamme sinulle:

  • avainroolia tarinassa, jossa digitaalisen transformaation avulla mullistetaan koko liiketoiminta
  • organisaation, jossa liiketoiminnan ketterä kehitys on lähtökohta, ja jossa pystyt vaikuttamaan työn sisältöön ja tekemisen tapaan
  • mahdollisuuden päästä mukaan vahvistamaan ketterän kehityksen kulttuuria ja luomaan uusia toimintamalleja
  • mahdollisuuden sertifioitua SAFe-osaajaksi
  • itseohjautuvuutta ja valmentavaa johtajuutta tukevan työkulttuurin

Joko kiinnostuit vai jäikö jokin vielä askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä antaa hanke- ja kehitystiimin vetäjä Teemu Asumaa. Teemun tavoitat 9.–13.12. päivittäin klo 15.00–16.00 numerosta 050 467 5599.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Haku päättyy torstaina 19.12.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi.