(Poistunut julkaisusta)

Supervisor, Passenger Services
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Supervisoreita Swissport Finlandin matkustajapalveluiden esimiestehtäviin vakituisiin sekä määräaikaiseen työsuhteeseen.

TEHTÄVÄ:

Supervisor toimii esimiehenä vuoronsa aikana ja vastaa osaston johtamisesta sekä operatiivisen toiminnan kehittämisestä matkustajapalveluissa. Supervisor edustaa sekä osastoa että Swissportia kommunikoidessaan lentoyhtiöasiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Supervisor toimii lähiesimiehenä matkustajapalveluvirkailijoille. Työnkuvaan kuuluu myös aktiivinen viestintä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Työssäsi onnistumiseen tarvitset erityisesti esimies- ja kommunikointitaitoja, sekä toimeenpano- ja organisointikykyä. Työn luonne vaatii sinulta lisäksi johdonmukaisuutta ja priorisointikykyä. Ymmärrät, että menestyminen vaatii hyvää yhteistyötä oman työyhteisön, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja haluat ottaa vastuuta. Nautit esimiestyöstä ja tiedät, että esimiehen työskentelyllä on merkittävä rooli koko osaston henkilöstön onnistumisessa omassa työssään.

Tiedät, että tuloksellinen toiminta on yritystoiminnan edellytys: ymmärrät liiketoiminnan tavoitteet ja menestystekijät sekä osaat viedä ne käytäntöön yhdessä tiimisi kanssa.

Supervisor raportoi matkustajapalveluiden Passenger Service Operation Managerille. Yhdessä Operation Managerin kanssa Supervisor vastaa työntekijöiden tuottavuudesta, tehokkuudesta ja hyvinvoinnista.

HAKIJALTA EDELLYTÄMME:

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä
  • Vahvaa suullisen ja kirjallisen suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Matkailualan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta matkailualalta
  • Kykyä työskennellä ja tehdä päätöksiä paineen ja stressin alla
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Halua kehittää matkustajapalveluita
  • Hyviä IT valmiuksia

Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä työskentelystä sekä matkustus- ja matkatavaraprosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Lentokenttä on toiminnassa viikon jokaisena päivänä, joten edellytämme työntekijöiltämme valmiutta tehdä vuorotyötä sekä aamu- että iltavuoroissa. Tehtävässä sovellamme Pron lentoliikenteen toimihenkilöiden TES:iä.

Työt tehtävässä alkavat perehdytyksellä kesän jälkeen.

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 23.6.2019 osoitteessa: http://swissport.fi/hae-meille-toihin/