(Poistunut julkaisusta)

Supervisor lentorahtiterminaaliin
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Supervisor lentorahtiterminaaliin

Citywork kasvaa ja vahvistaa nyt organisaatiotaan toteuttamaan annettuja palvelulupauksia. Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään. Valtakunnallisesti Citywork työllistää yli 1000 työntekijää vuosittain ja nyt haettavan Supervisorin alaisuudessa työskentelee päivittäin kymmeniä lentorahdin osaajia.

Haemme kansainväliseen lentorahtiterminaaliin työhön osallistuvaa Supervisoria vastaamaan ja kehittämään asiakasyrityksen ja Cityworkin välistä yhteistyötä. Keskeisenä työtehtävänäsi on palvelun laadun varmistaminen yhdessä esimiehesi kanssa. Toimit työntekijöiden lähiesimiehenä ja huolehdit oikeiden työskentelytapojen noudattamisesta.

Esimiestehtäviisi mm. kuuluvat:
Lähiesimiestehtävät
Työvuorosuunnittelu
Asiakkaan tilauksista vastaaminen
Rekrytointiprosessiin osallistuminen
Ryhmähengen ylläpitäminen
Palvelun laadun varmistaminen

Edellytämme mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa sekä puhelinpäivystyskiertoon osallistumista. Vuorosuunnittelun myötä pystyt jonkin verran itse vaikuttamaan omiin vuoroihisi, odotamme kuitenkin sinulta tarvittaessa joustoa. Normaalista työpäivästäsi n. puolet koostuu laajasti eri terminaalityötehtävistä aina pakettien lajittelusta lentokoneen lastaamiseen ja eri työkoneiden kuljettamiseen. Näiden tehtävien aikana huolehdit mm. työntekijöiden työtehokkuudesta sekä työturvallisuus- ja muiden ohjeiden noudattamisista. Toinen puoli päivästäsi pitää sisällään asiakkaan tilauksista vastaamista ja työvuorosuunnittelun tekemistä. Edellytyksenä tehtävässä työskentelyyn on myös englanninkielen taito ja nuhteeton tausta, sillä jokaiselle lentorahdin parissa työskentelevälle työntekijälle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Ihannekandidaatilla on kokemusta terminaalityöstä, palvelualtis asenne sekä halua auttaa asiakasyritystämme että työntekijöitämme menestymään. Arvostamme myönteistä ja energistä työskentelytapaa sekä erinomaisia kommunikaatiotaitoja. Jo hankittu kokemus esimiestehtävistä ja tunne siitä, että asiat toimialalla voisi tehdä paremmin, olisivat hyviä valttikorttejasi.

Vaikka sinulta puuttuisi aiempaa kokemusta, hae kuitenkin rohkeasti, jos sinusta muuten tuntuu, että olisit asenteesi ja työskentelytapojesi puolesta oikea ihminen kyseiseen Supervisor -tehtävään.

Minusta saat esimiehenä tuen ja turvan arjen keskelle. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta teemme myös projekteja yhdessä. Haluan esimiehenä kuulla ideoitasi! Pidän myös esimiehenäsi huolen, että arkesi on sujuvaa ja ilon kautta työstämme projekteja eteenpäin, vaikka aikataulut saattavat välillä olla tiukkoja. Haluan sinun kasvavan sekä kehittyvän yrityksen mukana.

Koulutus työtehtävään aloitetaan heti oikean henkilön löydyttyä, joten täytäthän laajan hakemuksen palkkatoivomuksineen pikaisesti.

Haluatko liittyä meihin? Älä epäröi kysyä lisää tehtävästä ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista, Lisätietoja kyseisestä tehtävästä antaa - Jouni Mäkelä 040 162 0185 arkisin klo 12.00-14.00.