(Poistunut julkaisusta)

Supersiivooja tuuraajaksi Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Siivooja on arjen sankareista korvaamattomin ja uimahallisiivouksessa tarkkoja taitoja todella tarvitaan. Etsimme nyt 

 

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA 

 

tukemaan vakituista siivoojakaartiamme uimahallikohteessa, joka sijaitsee Espoonlahdessa. Tehtäviisi kuuluu pitää huolta mm. pukuhuoneista, allas-osastoista, punttisalista, pukuhuoneista ja yleistiloista. Työajat vaihtelevat sen mukaan, missä vuorossa on vajausta - ainoastaan yövuoroa näissä hommissa ei ole. Palkkaus tehtävässä on 11,20 €/h plus lisät kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

 

Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta korkean hygieniatason siivouksesta, joustavuutta sekä positiivista asiakaspalveluasennetta. Tehtävään kuuluu sekä miesten että naisten pukuhuoneiden siivousta, eli alastomuus ei voi olla sinulle kauhistus. Yhdistelmäkoneen käyttökokemuksesta ja allaspätevyydestä on sinulle etua, mutta älä peräänny niiden takia, sillä voimme myös kouluttaa sinut niihin.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin ja kestävien toimitilojen puolesta. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä parhaamme mukaan. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. Entäs miltä kuulostaisi kouluttautua työsi ohessa laitoshuoltajaksi taikka tulevaisuudessa esimiestyöhön? Me nimittäin mahdollistamme tämän sinulle omien tavoitteidesi puitteissa.

 

Sinäkö se olet? Älä aikaile, vaan hae paikkaa NYT oheisen linkin kautta! 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.