(Poistunut julkaisusta)

Suorituskykytestausasiantuntija
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Oletko kiinnostunut eturintaman paikasta suomalaisessa pelimaailmassa? Kiinnostaako työskentely suuressa suomalaisessa softatalossa? Haluatko laajentaa suorituskykytestausosaamistasi monipuolisessa työskentely-ympäristössä? Meillä Veikkauksessa suorituskykytestaus olennaisessa roolissa pelijärjestelmäkehityksessä.

Veikkaus etsii

Suorituskykytestausasiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Suorituskykytestausasiantuntijana osallistut ohjelmistokehitysprosesseihin jo aikaisessa vaiheessa. Olet kehittämässä ja varmistamassa järjestelmäkokonaisuuden suorituskykyvaatimuksia sekä kuormansietoa. Veikkauksessa järjestelmien toimintavarmuus erityisesti viikonloppuiltojen piikkikuormien aikana on tärkeässä asemassa.

Optimaalinen hakija on laatuorientoitunut tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ote suorituskykytestauksessa ja sen kehittämisessä. Intohimo ensiluokkaiseen laatuun on tehtävän ehdoton edellytys. Edellytämme lisäksi

  • testaustyökalujen ja testausprosessien tuntemusta
  • kokemusta suorituskykytestauksesta ja järjestelmäkehitystä
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Techstackin avainsanat: LoadRunner, ohjelmointi (C), tietoliikenneprotokollat ja rajapinnat (http, API), GIT, Jenkins.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joustavan ja rennon työympäristön sekä mahdollisuuden työn ja itsesi kehittämiseen hyvien koulutusmahdollisuuksien ansiosta. Meillä tekijät saavat itsenäisesti ja tiiminä ottaa vastuun työstään ja päättää käytettävät prosessit ja toimintatavat sekä kehittää samalla organisaatiokulttuuria ja osallistua halutessaan kaikkeen itseä koskevaan päätöksentekoon.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työpiste sijaitsee Pohjois-Haagassa, Helsingissä. Aloituspäivä on joustavasti sovittavissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.9. mennessä. Valitusta hakijasta tullaan tekemään perusmuotoinen turvaselvitys.

Tehtävään liittyviin kyselyihin vastaa Laadunvarmistuksen suunnittelupäällikkö Tuomo Hakulinen 15.8. klo 9-11, 21.8. klo 12-14 ja 29.8. klo 13-15, puh. 040 775 7188.