SuomiAreenan vastaava tuottaja
MTV Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Seuraava mahdollisuutesi?

Oletko kiinnostunut tapahtumien avulla vaikuttamisesta? Oletko parhaimmillasi, kun sinulla on monta rautaa tulessa? Jos tykkäät sekä visioida että suunnitella ja toteuttaa, tässä on sinulle työpaikka, josta ei menoa ja meininkiä puutu.

Haemme nyt SuomiAreena-tiimiin vastaavaa tuottajaa; olet osa timanttista ja tiivistä tiimiä, sekä suurta MTV-perhettä. Vastuullasi on Suomen suurimman ja tunnetuimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman tuottaminen, sidosryhmäyhteistyö ja -kehittäminen eteenpäin. Tiimissä tuotetaan myös SuomiAreena GOES tapahtumat.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään heinäkuussa Porissa. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki. SuomiAreena on osa aktiivista yhteiskunnallista keskustelua ja tarjoaa mahdollisuuden eri tahoille käydä mielenkiintoista keskustelua ympäri vuoden. SuomiAreenan sisällöt ovat laajasti esillä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Tapahtuman arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous.

Kuka sinä olet?

Tämä on unelmatehtävä ihmiselle, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta etenkin tapahtumien avulla. Sinulla on näkemystä tapahtumien tuottamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä halua ja rohkeutta saada asioita aikaiseksi – niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden kanssa.

Toivomme sinulta:

 • Aitoa kiinnostusta yhteiskunnallisesta keskustelusta
 • Kokemusta ja ymmärrystä taloudesta, politiikasta sekä järjestökentästä
 • Vahvaa yhteiskunnallista verkostoa
 • Kykyä johtaa omaa työtä ja saada asioita aikaiseksi
 • Taitoa johtaa kokonaisuuksia niin strategisesti kuin operatiivisesti

Olet vastuussa tapahtuman kehittämisestä sekä sisällöllisesti että taloudellisesti, joten sinulla on ymmärrystä myös liiketoiminnasta, viestinnästä ja markkinoinnista. Ennen kaikkea olet energinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen - Lyhyesti sanottuna, olet SuomiAreena tapahtuman kasvot.

Hae tehtävään 06.12.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive. Pyrimme täyttämään tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä – käymme siis hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sopivien hakijoiden kanssa etenemme videohaastatteluun, voit halutessasi valmistautua tähän.

Lisätietoja tehtävästä antaa SuomiAreenan strategisesta kehittämisestä vastaava johtaja Emmi Vainionpää, p. 050 4084843 / emmi.vainionpaa@mtv.fi.

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja kotimaisten suoratoistopalveluiden edelläkävijä: ilmiöiden, puheenaiheiden ja sisältöjen koti, jonka mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkossa maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, kotimaisen draaman, urheilun, kansainvälisten sarjojen ja elokuvien maksullinen C More -suoratoistopalvelu ja C Moren maksu-tv-kanavat. MTV järjestää myös vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1401832
 • Tehtäväalue: Muu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 5.12.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: (sami.el-bash (a) teliacompany.com)
 • Puhelin: +358 (40) 3023660
 • Sijainti: Helsinki