(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä sijaiskouluttajia (0-37,5h) Tampereelle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020
Tule meille töihin! Etsimme suomi toisena kielenä -sijaiskouluttajaa (0-37,5h) kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Tampereelle.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Järjestämme kotoutumiskoulutusta myös mm. Jyväskylässä, joten liikkumisvalmius on eduksesi.


Edellytämme sinulta

Suomen kielen opettamiseen sopiva koulutustausta esim. Suomi2-opinnot ja aiempaa kokemusta aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen opetuksesta yli 2 vuotta. Lisäksi olet toiminut opettajana jo pitkään ja tunnet maahanmuuttajien toimintakentän Suomessa mahdollisesti myös muun työkokemuksesi kautta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 5.11.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Susanna Valkforsilta numerosta +3584578817045, mikäli en vastaa, jätä tekstiviesti tai sähköposti susanna.valkfors@springhouse.fi, niin palaan asiaan sopivalla hetkellä.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi