(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -sijaiskouluttaja, Oulu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Tule meille töihin! Etsimme nyt suomi toisena kielenä -sijaiskouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Ouluun.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -sijaiskouluttajaa Oulun tiimiimme. Spring Housen sijaiskouluttajana koulutat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksissa Oulussa. Valmennat ennalta sovittuja kokonaisuuksia kotoutumiskoulutuksissa, joissa tarvitaan sijaista vastuukouluttajan sairastumisen tai muun esteen vuoksi. Sijaisuuden kesto voi vaihdella yhdestä päivästä useampiin viikkoihin. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja koulutusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Etsimämme sijaiskouluttaja on keski- tai loppuvaiheen suomen kielen opiskelija ja suorittanut perus- ja aineopintoja suomenkielestä tai S2-aineopintoja.
Lisäksi arvostamme pedagogisia opintoja ja kouluttajakokemusta maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista tai opetuksesta.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa, kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 30.6.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi tai puhelimitse numerosta 0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi