(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -pääopettaja pääkaupunkiseudulle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Tule meille töihin! Etsimme suomi toisena kielenä -pääopettajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -pääopettajaa.
Spring Housen suomi toisena kielenä -pääopettajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi toimit kotoutumiskoulutuksen perus- tai hitaan polun pedagogisena vastuuhenkilönä, vedät pedagogisia kehittämishankkeita, sparraat ja perehdytät tiimin kouluttajina jne. Järjestämme kotoutumiskoulutusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joten työpaikkasi sijaitsee yhdellä tai useammalla koulutuspaikkakunnalla pääkaupunkiseudulla.


Edellytämme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys sekä olet suorittanut perus- ja aineopinnot suomen kielessä. Lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus aikuisille maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista. Arvostamme kokemustasi luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta ja yleisten kielitutkintojen arvioimisesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja pääopettajan tehtävästä saat Silja Grönholmilta numerosta 0503849027 tai sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi