(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Tule meille töihin! Etsimme nyt suomi toisena kielenä -kouluttajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajia. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys sekä olet suorittanut perus- ja aineopinnot suomen kielessä. Arvostamme monipuolista työkokemusta maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista ja lukutaidon opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 31.10.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi