(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä kouluttaja pääkaupunkiseudulle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Joukkueesi ja oppilaamme odottavat hakemustasi! Etsimme nyt suomi toisena kielenä kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Järjestämme kotoutumiskoulutusta tällä hetkellä Espoossa, mutta jatkossa mahdollisesti myös laajemmin PK-seudulla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut vähintään aineopinnot suomen kielessä. Lisäksi olet suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja olet työskennellyt kouluttajana vähintään vuoden verran aikuisten maahanmuuttajien parissa. Arvostamme kokemustasi hitaasti etenevien ryhmien opetuksesta ja luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla, merkityksellisellä panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 11.10.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Susanna Valkforsilta susanna.valkfors@springhouse.fi tai p.04578817045 ti 6.10 klo 10-11 tai ke 7.10 klo 14-15. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi