(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja pääkaupunkiseudulle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Tule meille töihin! Etsimme suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Järjestämme kotoutumiskoulutusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joten työpaikkasi sijaitsee yhdellä tai useammalla koulutuspaikkakunnalla pääkaupunkiseudulla.


Edellytämme sinulta

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut perus- ja aineopinnot suomen kielessä. Lisäksi olet suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja olet työskennellyt kouluttajana vähintään vuoden aikuisten maahanmuuttajien parissa. Arvostamme kokemustasi hitaasti etenevien ryhmien opetuksesta ja luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 30.6.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Silja Grönholmilta numerosta 0503849027 tai sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi