(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, Oulu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2019
Tule meille töihin! Etsimme nyt suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Ouluun.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa Ouluun. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.


Edellytämme sinulta

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut suomen kielen perus- ja aineopinnot tai S2-opinnot. Lisäksi olet suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus aikuisille maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista. Arvostamme kokemustasi luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta ja yleisten kielitutkintojen arvioimisesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 30.4.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi tai puhelimitse ti 26.2 klo 8-9, ti 12.3 klo 8-9, ti 19.3 klo 8-9 ja ti 26.3 klo 8-9 Silja Grönholmilta numerosta 0503849027. Valitettavasti emme voi muina aikoina vastata puhelintiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi