(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja Kuusamoon
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Tule meille töihin! Etsimme nyt suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Kuusamoon.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa Kuusamoon. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä sekä suoritettuja suomen kielen opintoja (60 op/35 ov). Lisäksi sinulta löytyy kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille vähintään viisi vuotta.

Odotamme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja koulutusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 18.4.2019 järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse pe 12.4 klo 15-16 ja ma 15.4 klo 9-10 numerosta 050 384 9027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi