(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja Kajaaniin
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Tule meille töihin! Etsimme suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Kajaaniin!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.


Edellytämme sinulta

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja sinulla on laajat pätevyydet S2-kielen opettamiseen. Lisäksi olet suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja olet työskennellyt S2-kouluttajana aikuisten maahanmuuttajien parissa. Arvostamme kokemustasi hitaasti etenevien ryhmien opetuksesta, verkkokoulutuksesta sekä luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta. Onnistut tässä työssä, jos sinulla on osaamista opettaa eritasoisia opiskelijoita yhtäaikaisesti.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 31.12.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Susanne Vuoriselta sähköpostilla osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@staffpoint.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi