(Poistunut julkaisusta)

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2018
Tule suomi toisena kielenä -kouluttajaksemme, osaksi menestystarinaamme.

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on 160 valmentamisen ja kouluttamisen ammattilaista. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 9 milj. €, josta kotoutumis- ja maahanmuuttajakoulutuksen osuus on noin 30%. Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiin määräaikaiseen tuntipalkkaiseen työsuhteeseen Jyväskylän alueelle.

Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat kotoutumiskoulutusten käytännön suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja koulutusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Haluat, että opiskelijasi pääsevät lähemmäs omia tavoitteitaan. Koulutuksissamme painotamme toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapolullaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.

Sinulla on
* ylempi korkeakoulututkinto
* pedagoginen pätevyys
* suomenkielen opinnot tai S2-aineopinnot suoritettuna
* omaat vähintään kolmen vuoden kouluttajakokemuksen maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista tai opetuksesta


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 24.5.2018, mutta huomioithan että ALOITAMME HAASTATTELUT HETI eli jätäthän hakemuksesi ensi tilassa järjestelmäämme osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ma 14.5 klo 15-16 ja ke 16.5 klo 9-10 numerosta 050 384 9027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi