(Poistunut julkaisusta)

Suomenkielinen työ Tukholmassa
MultiMind Bemanning

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tällä hetkellä meillä on useita rooleja auki asiakasyrityksillemme. Tässä katsaus muutamaan tehtävään:

  • ”Kundjänst-/inkassomedarbetare” kasvavaan FinTech-yritykseen. Tässä roolissa tulet kommunikoimaan pääasiassa suomalaisten asiakkaiden kanssa ja vähitellen osallistumaan perintään liittyviin työtehtäviin kuten maksusuunnitelmien tekemiseen. Palvelet asiakkaita lähinnä sähköpostin ja puhelimen välityksellä ja tarvitsen sekä sujuvaa suomen- että ruotsinkielen taitoa. Asiakaspalvelurooli voi halutessasi olla aloituspiste kehittyvälle urallesi nopeasti kasvavassa yrityksessä.  
  • Tekniikasta kiinnostunut Business Support Specialist kansainväliseen teollisuuden alan yritykseen. Työskentelet osana kansainvälistä tiimiä, joka vastaa päivittäisestä asiakaspalvelusta ja tuesta yrityksen asiakkaille ja myyjille. Tehtävässä tulet vastaamaan etenkin logistiikan ja varastonhallintaan liittyvistä prosesseista. Onnistuaksesi tässä roolissa sinun tulee olla analyyttinen henkilö, joka tykkää järjestyksestä ja ymmärtää yhteyden hyvän prosessin ja onnistuneen asiakaskokemuksen välillä.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelija kansainväliseen yritykseen. Jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat saada kansainvälistä kokemusta sekä kasvaa asiakaspalvelun ammattilaiseksi, tämä työ on sinulle! Tässä roolissa palvelet asiakkaita sähköpostitse, chatissa ja sosiaalisen median välityksellä nuorekkaassa ja motivoivassa ympäristössä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, vaan saat kattavan koulutuksen ja tuen työhön.

Jos jokin näistä tehtävistä kuulostaa mielenkiintoiselta, suosittelemme että laitat hakemuksen niin pian kuin mahdollista sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti. Uusia rooleja meille tulee myös viikoittain. Voit hakea tehtäviin tämän linkin kautta: https://multimind.easycruit.com/vacancy/1379321/4182?iso=se


Mikäli mikään ylläolevista paikoista ei kuulostanut sinulle sopivalta, mutta työskentely Tukholmassa kiinnostaa sinua suosittelemme silti lähettämään CVsi meille. Voit olla suoraan yhteydessä Recruitment Consultantiin Veera Erikssoniin: veera.eriksson@multimind.se +46 708152494