(Poistunut julkaisusta)

Suomenkielinen työ Tukholmassa
MultiMind Bemanning AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Kiinnostako työ Tukholmassa? Lähetä hakemuksesi meille: https://multimind.easycruit.com/vacancy/1379321/4182?iso=se

MultiMind Bemanning on rekrytointi- ja työnvälitysyritys Tukholmassa ja etsimme jatkuvasti suomenkielistä työvoimaa erilaisiin työtehtäviin Tukholman alueelle. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima sekä kokoaikaisia että osa-aikaista töitä monille eri aloille. Meillä työskentelee suomenkielisiä rekrytoijia, jotka auttavat mielellään sinua löytämään työn Tukholmasta eli saat palvelua suomenkielellä!

Tällä hetkellä meillä on useita rooleja auki asiakasyrityksillemme. Tässä katsaus muutamaan tehtävään:

  • Customer Advisor pohjoismaiselle pankille. Tässä roolissa tulet palvelemaan kulutusasiakkaita puhelimitse sekä sähköpostitse lainoihin ja vakuutuksiin liittyen, ja tulet myös soittamaan ulospäin puheluita asiakkaille tehden lisämyyntiä ja löytäen uusia ratkaisuja asiakkaan tilanteen mukaan. Etsimme tehtävään kahta henkilöä, yhtä kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista.
  • Asiakaspalvelija sosiaaliseen mediaan maailman johtavaan kuluttajatuoteyritykseen. Työtehtäviin kuuluu mm asiakkaiden kommentteihin vastaaminen ja sisällön julkaisu yrityksen sosiaalisissa medioissa. Tässä roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kieltä ja hyvää ruotsin kieltä.
  • B2B asiakaspalvelija/tilaustenkäsittelijä globaaliin kuluttajatuoteyritykseen. Tehtävässä olet vastuussa asiakkaamme ruotsalaisista ja norjalaisista asiakkaista, mutta avustat myös suomenkielisiä kollegoitasi tarpeen tullen. Sujuva ruotsi on edellytys. Aloitus helmikuussa 2020 ja tehtävä on suora rekrytointi yritykseen.

Jos jokin näistä tehtävistä kuulostaa mielenkiintoiselta, suosittelemme, että laitat hakemuksen niin pian kuin mahdollista. Käymme läpi hakemuksia jatkuvasti. Uusia rooleja julkaistaan viikoittain. Voit hakea tehtäviin tämän linkin kautta: https://multimind.easycruit.com/vacancy/1379321/4182?iso=se

Jos Tukholmassa työskentely kiinnostaa sinua, mutta mikään ylläolevista paikoista ei kuulostanut sinulle sopivalta, suosittelemme silti lähettämään avoimen hakemuksen meille. Voit olla suoraan yhteydessä Recruitment Consultantiin Veera Erikssoniin: veera.eriksson@multimind.se +46 708152494