(Poistunut julkaisusta)

Suomenkielinen työ Tukholmassa
MultiMind Bemanning AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

MultiMind Bemanning on rekrytointi- ja työnvälitysyritys Tukholmassa ja etsimme jatkuvasti suomenkielistä työvoimaa erilaisiin työtehtäviin Tukholman alueelle. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima sekä kokoaikaisia että osa-aikaista töitä monille eri aloille. Meillä työskentelee suomenkielisiä rekrytoijia, jotka auttavat mielellään sinua löytämään työn Tukholmasta eli saat palvelua suomenkielellä!

Tällä hetkellä meillä on useita rooleja auki asiakasyrityksillemme. Tässä katsaus rooleihin:

  • Asiakaspalvelija / tilaustenkäsittelijä globaaliin yritykseen, jolla on tunnettuja tuotemerkkejä kauneudenhoidon alalla. Tilaustenkäsittelijänä tulet työskentelemään kohti isoja jälleenmyyjiä, jotka tekevät tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse. Aloitus joulukuun alussa. Suora rekrytointi yritykseen.
  • Customer Advisor pohjoismaiselle pankille. Tässä roolissa tulet palvelemaan kulutusasiakkaita puhelimitse sekä sähköpostitse lainoihin ja vakuutuksiin liittyen, ja tulet myös soittamaan ulospäin puheluita asiakkaille tehden lisämyyntiä ja löytäen uusia ratkaisuja asiakkaan tilanteen mukaan. Mielenkiintoinen rooli sinulle, joka nautit myynnistä ja haluat tuottaa tulosta! Aloitus mahdollisimman pian.
  • Asiakaspalvelija monikansalliselle elintarvikealan yritykselle. Tulet auttamaan pohjoismaisia asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse liittyen yrityksen tuotteisiin. Tässä roolissa vaaditaan sujuvaa suomen- ja ruotsin kieltä. Mahdollisuus osa-aikaisuuteen/kokoaikaisuuteen.
  • Business Support Specialist teollisuus-alan yritykseen, joka on erikoistunut metallinleikkaukseen ja materiaaliteknologiaan. Tässä roolissa on etuna mikäli puhut myös ruotsia. Aloitus mahdollisimman pian.

Jos jokin näistä tehtävistä kuulostaa mielenkiintoiselta, suosittelemme että laitat hakemuksen niin pian kuin mahdollista sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti. Uusia rooleja meille tulee myös viikottain. Voit hakea tehtäviin tämän linkin kautta: https://multimind.easycruit.com/vacancy/1379321/4182?iso=se

Jos työskentely Tukholmassa kiinnostaa sinua, voit olla suoraan yhteyksissä Recruitment Consultantiin Veera Erikssoniin: veera.eriksson@multimind.se +46 708152494