Suomenkielinen työ Tukholmassa
MultiMind Bemanning AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

MultiMind Bemanning on rekrytointi- ja työnvälitysyritys Tukholmassa ja etsimme jatkuvasti suomenkielistä työvoimaa erilaisiin työtehtäviin Tukholman alueelle. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima sekä kokoaikaisia että osa-aikaista töitä monille eri aloille. Meillä työskentelee suomenkielisiä rekrytoijia, jotka auttavat mielellään sinua löytämään työn Tukholmasta eli saat palvelua suomenkielellä!

Tällä hetkellä meillä on useita rooleja auki asiakasyrityksillemme. Tässä katsaus rooleihin:

  • Asiakaspalvelija / tilaustenkäsittelijä globaaliin yritykseen, jolla on tunnettuja tuotemerkkejä kauneudenhoidon alalla. Tilaustenkäsittelijänä tulet työskentelemään kohti isoja jälleenmyyjiä, jotka tekevät tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse. Aloitus mahdollisimman pian.
  • Myyntihenkilö / myynnin tuki kansainväliseen elektroniikka-alan yritykseen (etsimme kahta henkilöä). Tässä roolissa tulet palvelemaan yritysasiakkaita puhelimitse sekä sähköpostitse, ja soittamaan asiakkaille erikoistarjouksista. Tulet myös toimimaan myynnin tukena Suomea kohti. Mielenkiintoinen rooli sinulle, joka nautit myynnistä ja haluat kehittyä siinä! Aloitus mahdollisimman pian kesän aikana ja toinen aloitus syksyllä.
  • Asiakaspalvelija kansainväliseen yritykseen, jossa tulet työskentelemään suoratoistopalvelun asiakkaita kohti. Autat heitä sähköpostin, puhelimen ja chatin välityksellä. Yritys on todella nuorekas ja henkilöllä ei tule olla aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Aloitus mahdollisimman pian.
  • Social Media Specialist maailman johtavaan kuluttajatuoteyritykseen. Tässä roolissa tulet vastamaan sosiaalisesta mediasta (FB, Instagram, Twitter). Toiveena on, että olet työskennellyt sosiaalisen median parissa aikaisemmin ja sinulla on sujuva suomen, ruotsin ja englanninkieli. Aloitus mahdollisimman pian.

Jos jokin näistä tehtävistä kuulostaa mielenkiintoiselta, suosittelemme että laitat hakemuksen niin pian kuin mahdollista sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti. Voit hakea tehtäviin tämän linkin kautta: https://multimind.easycruit.com/vacancy/1379321/4182?iso=se

Vaikka mikään yllä olevista rooleista ei kiinnosta sinua, niin jätä ihmeessä silti hakemus, jos työskentely Tukholmassa kiinnostaa sinua. Voit olla myös suoraan yhteyksissä Recruitment & Staffing Manageriin Jenni Viitalaan (jenni.viitala@multimind.se, +46 70 8152494).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278729
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ulkomaat/Ruotsi