(Poistunut julkaisusta)

Suomenkielinen asiakaspalveluvastaava
Klarna Bank AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Klarna haluaa olla maailman suosituin tapa maksaa, ja sinä voit auttaa meitä saavuttamaan tämän tavoitteen! Haluamme löytää työntekijöitä, jotka suhtautuvat intohimoisesti työhönsä ja haluavat työskennellä nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Etsimme tällä hetkellä lisää työntekijöitä Global Service -tiimeihimme (Customer Service, Dispute Resolutions, Collection ja Merchant Service) vastataksemme yrityksemme kasvavaan tarpeeseen tarjota korkealaatuista palvelua. 

 

Mitä sinä tulet tekemään

Työskennellessäsi Global Service -osastollamme pääset selvittämään haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tapauksia, jotka edellyttävät sinulta sekä luonnollista ongelmanratkaisukykyä että loistavia kommunikointitaitoja. Tehtävänäsi on selvittää kinkkisempiä tapauksia, jotka vaativat tarkempaa perehtymistä. Pääasiallisina työvälineinä käytät työssäsi sähköpostia ja chattia, joilla kommunikoit sekä asiakkaiden että sisäisten osastoidemme kanssa. Tuet ja autat tarvittaessa myös first line -asiakaspalveluamme haastavammissa kysymyksissä. 

 

Mitä me tarjoamme sinulle

Kun kysymme työntekijöiltämme, mikä heidän mielestään on paras asia Klarnalla työskentelyssä, on vastaus yksimielisesti ihmiset. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa pääset työskentelemään älykkäiden ja kunnianhimoisten kollegojen kanssa, jotka pyrkivät jatkuvasti kehittymään työssään. 

Tarjoamme sinulle innovatiivisen, haastavan ja modernin työpaikan, jossa sinulla on rajoittamattomat mahdollisuudet kehittyä, kasvaa ja edetä urallasi. 

 

Menestyäksesi tässä roolissa, sinulla on

  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Uskallusta haastaa nykytilanne ja tuoda esiin aktiivisesti parannusehdotuksia ja ideoita
  • Päämäärätietoinen ja tuloshakuinen suhtautuminen työhösi

 

Sijainti

Tukholma, Ruotsi 

 

Työajat

Toimistotyöaika (Maanantai-Perjantai 8:00-17:00, mahdollisuus liukuvaan työaikaan)

Tarjoamme kokoaikaisen työn (40 tuntia viikossa)

 

Miten haet

Lähetä CV:si englanniksi tai ruotsiksi.