(Poistunut julkaisusta)

Suomen suurin kakkuprojekti Villähteellä
Härmän SnackPoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Härmän SnackPoint Oy
Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten premium-välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tänä päivänä SnackPointin tuotannosta lähtee vuosittain noin 4 000 000 annosta taltuttamaan kansalaisten näläntunnetta. Monipuolinen sortimentti sisältää jo yli 100 kukkarolle sopivaa tuotetta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 40-50 ammattilaista. Liikevaihtoarvio vuodelle 2018 on noin 8,5 miljoonaa euroa.

Henkiset juuremme juontavat Härmän lakeuksille, mutta tuotantomme toimii Villähteellä. Valikoimiimme kuuluu erilaisia annossalaatteja, kolmioleipiä, täytettyjä patonkeja, wrappeja sekä voileipäkakkuja. Lisäksi teemme erilaisia salaatteja, lämpimiä ruokia ja jälkiruokia kauppojen palvelutiskiin. Hyvästä mausta emme tingi ja uutuuksia pukkaamme tarjolle tasaiseen tahtiin. Tuotteemme löydät kaiken kokoisista kaupoista ja kaupan ketjuista ympäri Suomen.
Toimenkuva
Lähde mukaan Suomen suurimpaan kakkuprojektiin!

Haluaisitko Sinä kokea jotain ainutlaatuista ja olla mukana toteuttamassa maukasta isänpäivää? Mikäli vastauksesi on kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla Suomen suurimmassa kakkuprojektissa!

Etsimme asiakkaallemme Härmän SnackPointille lähemmäs 100 työntekijää mahdollistamaan maukkaan isänpäivän toteutumisen. Projekti alkaa ma 4.11.2018. Työvuoroja tarjolla aamu- sekä iltavuorossa, joten olitpa sitten aikainen aamuvirkku tai skarppi iltaihminen, niin vuoroja löytyy juuri sinun makuusi!

Aikaisempaa kokemusta et työssä tarvitse, sillä saat hyvän perehdytyksen työhön. Työtehtävät vaihtelevat kakkujen tekemisestä aina niiden pakkaamiseen asti.
Ota vaikka kaverit mukaan ja lähtekää yhdessä toteuttamaan maukasta kakkuprojektia!
Odotamme sinulta
Mikäli omaat ripeäotteisen ja reippaan asenteen työntekoon, pärjäät tässä projektissa erinomaisesti. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Huomioithan myös että työskentely lämpötila on +6 astetta.
Muut tiedot
Älä turhaan aikaile, vaan hae mukaan heti! Alamme täyttämään paikkoja projektiin pikaisesti, joten ilmianna halukkuutesi täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. (Voit lisätä hakemukseen myös, työskentelisitkö mieluiten aamu- vai iltavuorossa). Mikäli sinulla on jo hakemus meillä valmiina, soita 03 873 200 (arkisin klo 8-16 välillä), niin laitetaan sinut mukaan kiinnostuneiden joukkoon.
Kesto
2-4pv
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.11.2019 mennessä.