(Poistunut julkaisusta)

Suomen suurin kakkuprojekti Villähteellä
Härmän SnackPoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Härmän SnackPoint Oy
Härmän SnackPoint Oy on Lahdessa Villähteellä toimiva elintarvikealan yritys. Yritys on perustettu 2006 ja se on siitä lähtien ollut uranuurtaja premium-välipalatuotteiden tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa.

Yrityksellä on useita menestyviä tuotteita ja tuoteryhmiä. Maxi-patongit ovat olleet ja ovat edelleenkin edelläkävijöitä herkuttelupatongeissa, ja tällä hetkellä löydätkin niitä ympäri maan. SnackPoint pyrkii käyttämään oman maakunnan toimittajia mahdollisimman paljon. Monesta tuotteesta voikin sanoa, että ne ovat lähellä tuotettuja. Mm. kinkkukolmarin raaka-aineista 90 % tulee 100 km säteeltä, eli tuote on lähituote myös pääkaupunkiseudun marketeissa.
Toimenkuva
Lähde mukaan Suomen suurimpaan kakkuprojektiin!

Haluaisitko Sinä kokea jotain ainutlaatuista ja olla mukana toteuttamassa maukasta isänpäivää? Mikäli vastauksesi on kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla Suomen suurimmassa kakkuprojektissa!

Etsimme asiakkaallemme Härmän SnackPointille lähemmäs 100 työntekijää mahdollistamaan maukkaan isänpäivän toteutumisen. Projekti alkaa ma 5.11.2018. Työvuoroja tarjolla aamu- sekä iltavuorossa, joten olitpa sitten aikainen aamuvirkku tai skarppi iltaihminen, niin vuoroja löytyy juuri sinun makuusi!

Aikaisempaa kokemusta et työssä tarvitse, sillä saat hyvän perehdytyksen työhön. Työtehtävät vaihtelevat kakkujen tekemisestä aina niiden pakkaamiseen asti.
Ota vaikka kaverit mukaan ja lähtekää yhdessä toteuttamaan maukasta kakkuprojektia!
Odotamme sinulta
Mikäli omaat ripeäotteisen ja reippaan asenteen työntekoon, pärjäät tässä projektissa erinomaisesti. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön.
Muut tiedot
Älä turhaan aikaile, vaan hae mukaan heti! Alamme täyttämään paikkoja projektiin pikaisesti, joten ilmianna halukkuutesi täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. (Voit lisätä hakemukseen myös, työskentelisitkö mieluiten aamu- vai iltavuorossa). Mikäli sinulla on jo hakemus meillä valmiina, soita 03 873 200 (arkisin klo 8-16 välillä), niin laitetaan sinut mukaan kiinnostuneiden joukkoon.
Kesto
sovitut vuorot / keikat
Lisätietoja
Vilma Ahola, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.11.2018 mennessä.