Suojavaatetuotantoon työntekijä
Pharmacare Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen nopeita ja näppäräsormisia työntekijöitä Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle suojavaatetuotannon valmistustehtäviin.

Mikäli etsit pidempiaikaisesti töitä, olet luonteeltasi ja työotteeltasi ripeä ja reipas ja voit aloittaa pikaisella aikataululla työt niin saatat olla etsimämme henkilö! Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Haemme työntekijöitä erilaisten sairaalan suojavaatteiden valmistukseen: työ voi sisältää mm, leikkaamista, kiinnitystyötä, vöiden kiinniliimausta, sekä pakkaus- ja lähetystehtäviä. Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonne vaatii kuitenkin tekijältään tarkkuutta, vastuullisuutta ja ripeää työotetta.

Haemme eniten työntekijöitä jatkuvaan arkipäiviin sijoittuvaan iltavuoroon klo 14-22. Työt voivat vaihtua myöhemmin syksyllä 2-vuoroon (vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroviikko).

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Jatkoimme hakuaikaa ja koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389117
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Hollola