(Poistunut julkaisusta)

Suojavaatetuotantoon työntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Hakua jatkettu vielä viikolla! Täytämme nyt viimeisiä avoimia tehtäviä Hollolaan vastikään avatun suojavaatetuotannon valmistukseen. Tällä hetkellä haemme näppäräsormisia tekijöitä, viimeisiin paikkoihin aamu- ja iltavuoroon.

Mikäli etsit pidempiaikaisesti töitä, olet luonteeltasi ja työotteeltasi ripeä ja reipas ja voit aloittaa pikaisella aikataululla työt niin saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme työntekijöitä erilaisten sairaalan suojavaatteiden valmistukseen: työ sisältää mm, leikkaamista, pakkaus- ja lähetystehtäviä. Eduksi katsomme ompeluosaamisen. Työpaikka sijaitsee Hollolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonne vaatii kuitenkin tekijältään tarkkuutta, vastuullisuutta ja ripeää työotetta.

Haemme vielä kahta tekijää aamuvuoroon työajalla 6-14 sekä yhtä henkilöä jatkuvana iltavuoroon 14-22. (Voit hakea molempia paikkoja samalla hakemuksella.

Tehtävän palkkaus ja ehdot määräytyvät Kaupan Työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.