(Poistunut julkaisusta)

Suojausasiantuntija vesivoimayksikköön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko teknisistä haasteista innostunut, asiakaspalveluhenkinen sekä omaat jo kokemusta sähkönjakelun kunnossapidosta? Haemme nyt asiantuntijaa vastaamaan vesivoimalaitosten ja sähköasemien suojausjärjestelmistä. Tarjolla vastuullinen, monipuolinen ja kehittyvä tehtävänkuva osana huipputiimiä. Kiinnostuitko?

Tehtävässä pääset työskentelemään sähkölaitteistojen suojausten asiantuntijana vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Saat loistavat yhteistyökumppanit ja asiantuntevan tiimin tuen menestyäksesi tehtävässä ja tuemme kehittymistäsi tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Vesivoimalaitosten ja sähköasemien suojausten asiantuntijuus
  • Vesivoimalaitosten ja sähköasemien suojarelekoestukset sekä suojausten käyttöönotot
  • Vastuu suojausten ennakkohuollosta ja niiden kehittämisestä

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta sähkönjakelun tehtävistä. Sinulta löytyy myös soveltuva korkeakoulututkinto (Insinööri/ DI).

Sinulta toivomme:

  • ongelmanratkaisukykyä
  • oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  •  hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä työskennellessäsi vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Caverionilta kehityspäällikkö Hannu Jänkälä, puh. 040 721 6860 sekä yksikönpäällikkö Janne Hyyryläinen, puh. 050 566 9347. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.