(Poistunut julkaisusta)

Suodatinmyyjä, Airfil Oy (Akaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Airfil Oy on akaalainen, vuodesta 1981 asti toiminut perheyritys, joka lukeutuu Pohjoismaiden merkittävimpiin suodatinvalmistajiin. Yrityksen laaja tuotevalikoima kattaa ajoneuvosuodattimien lisäksi niin teollisuuden, voimalaitosten, kuin laitevalmistajienkin suodatintarpeet.  Airfil Oy:llä on käytössään nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja kustannustehokkaat tuotelinjat. Lisäksi keskeinen sijainti mahdollistaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Haemme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

SUODATINMYYJÄÄ.

Etsimämme myynnin asiantuntija omaa teknisen myyntikokemuksen lisäksi luovuutta, vahvaa oma-aloitteista työotetta sekä kykyä saada tulosta aikaan sitkeydellä, ahkeruudella ja hyvillä neuvottelutaidoilla. Olet myynnillinen, rohkea, kestät painetta ja olet luontaisesti positiivinen. Tulet erittäin hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja haluat oppia suodatinalan perusteellisesti.

Aikaisempi suodatinmyyntikokemus katsotaan eduksi. Sinulla on myös hyvät IT-taidot ja sujuva englannin kielen taito.

Työtehtävät

  • uusasiakashankinta ja asiakasneuvottelut
  • ulkomaan myynti ja kotimaan myynnissä tukena
  • tuotehallintaan liittyviä tehtäviä ja myyntityökalujen ylläpitämistä
  • messuilla edustaminen ja myynti 

Tarjoamme hyvän työpaikan asiantuntevassa ja mukavassa myyntitiimissämme ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen myyntiä.  
 
Työ on kokopäiväistä, klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR–konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.