Suntio
Saarijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Keski-Suomessa Saarijärven seurakunnassa on haettavana Kannonkosken suntion virka.

Työ alkaa määräaikaisena sijaisuutena 1.1.2021 ja muuttuu 1.2.2021 vakituiseksi työsuhteeksi.

Suntion työalueena on ensisijaisesti Kannonkosken kirkko ja seurakuntatalo sekä Kivijärven kirkko ja seurakuntatalo sekä Juurikkaharjun kappeli ja toissijaisesti koko Saarijärven seurakunta. Työaika on kolmen viikon jaksoissa 116 h 15 min. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Suntion tehtävänä on huolehtia muun muassa kirkossa ja kappeleissa järjestettävistä jumalanpalveluksista, kirkollisista toimituksista ja tilaisuuksista. Tehtäviin kuuluu tilojen ja tilaisuuksien valmistelua, avustavia keittiötehtäviä, järjestyksenpitoa, siivousta, kiinteistönhoitoa ja osallistuminen hautaustoimen tehtäviin kuten hautapaikkojen näyttämiseen ja hautaan laskuun.

Saarijärven seurakuntaan kuuluu neljä kirkkoa (Kannonkoski, Kivijärvi, Saarijärvi ja Pylkönmäki), kaksi kappelia (Juurikkaharju ja Kolkanlahti), neljä seurakuntataloa sekä leirikeskus Mellikka, jossa on myös leirikappeli. Seurakunnan suntiot sijaistavat toisiaan ja Kannonkosken suntion virkaan valittava henkilö tulee työskentelemään kaikissa seurakunnan kiinteistöissä sijaistaessaan muita suntioita.

Arvostamme kokemusta alan työtavoista ja menetelmistä, oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitamiseksi valittavalla henkilöllä tulee olla perus it-osaaminen ja auton käyttömahdollisuus. Pätevyysvaatimus on suntion ammattitutkinto ja käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus.  Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, samoin Status-hautakirjanpitojärjestelmän käyttökokemus. Odotamme sitoutumista seurakunnan arvomaailmaan.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla ev-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on KirVESTES:in mukaan vaativuusryhmässä 401 (peruspalkka 1939,76 euroa), lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Valittavan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja kopio hygieniatodistuksesta.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 23.10.2020 klo 16 mennessä talousjohtaja Emilia Jalomäelle emilia.jalomaki@evl.fi, osoitekenttään teksti ”Hakemus Suntion virkaan”. 

 

Työsuhde tulee ottaa vastaan 1.1.2021 alkaen määräaikaisena sijaisuutena ja 1.2.2021 alkaen vakituisena. Määräaikainen sijaisuus lasketaan mukaan kuuden kuukauden koeaikaan.
 

Haastattelut suoritetaan torstaina 12.11.2020 kirkkoneuvoston kokouksessa.   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390083
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Kannonkoski, Kivijärvi
  • Lisätietoja antaa: Talousjohtaja Emilia Jalomäki emilia.jalomaki@evl.fi tai puh. 040 1534 392