Suntio
Helsingin seurakuntayhtymä, Malmin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Malmin seurakunnassa on haettavana SUNTION työsuhteinen tehtävä.

Tehtävään valittavalta edellytämme suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä.
Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja itseohjautuvaa työotetta. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää erilaisten tilaisuuksien ja toimitusten järjestelytaitoa, siivous- ja ruokapalveluosaamista, kykyä organisoida ja suunnitella omaa työtä sekä IT-perustaitoja.

Suntion tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 401. Tehtävän peruspalkka on 1937,17 €/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan KirVESTESin mukaista yleistyöaikaa, joka on 116,25 tuntia kolmen viikon jaksossa.

Tehtävään valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kirkko HR:n kautta osoitteessa rekry.evl.fi ke 15.4.2020 klo 15 mennessä. Haastatteluajat päätetään ja sovitaan erikseen hakuajan päätyttyä.

Tehtävää koskevat tiedustelut hallintopastori Elina Perttilä p. 050 465 9599, 9.3. ja 13.3. klo 10-15 tai sähköpostitse elina.perttila@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot