(Poistunut julkaisusta)

Suntio
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Pakilan seurakunnassa on haettavana
SUNTION TYÖSUHDE (toistaiseksi voimassa oleva työsuhde) 15.1.2020 alkaen

Pakilan seurakunnassa työtä tehdään neljässä moniammatillisessa tiimissä. Työhön valittu tulee kuulumaan tiimiin, jossa hänen lisäkseen toimii toinen suntio, viestintä- ja hallintosihteeri sekä pääsuntio-taloussihteeri.
Toivomme Sinulta täsmällisyyttä, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, IT-taitoja (yleisimmät MS Office -ohjelmat) ja AV-laitteiden hallintaa ja valmiutta työskennellä yli tiimirajojen. Arvostamme joustavuutta sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen.
Työn vastuualueina ovat kirkon tilojen puhtaanapito ja siivous, seurakunnan tilojen valmistelu kirkollisia toimituksia ja kirkossa pidettäviä tilaisuuksia varten, tilaisuuksissa avustaminen ja tiloista huolehtiminen.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 116,25 tuntia kolmen viikon jaksoissa.
Valittavalta edellytetään suntion ammatillista koulutusta tai tutkintoa tai vastaavaa ammatillista osaamista ja työkokemusta. Lisäksi valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Palkkaus: vaativuusryhmä 401
Haku kirkkoHR:n sähköisellä hakemuksella.
Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 12.11 klo 16 mennessä.
Haastattelut järjestetään kutsutuille ke 27.11. klo 15-19 välillä. Haastatteluaika ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville puhelimitse 19.11. aamupäivällä. Ota haastatteluun mukaasi tutkinto- ja työtodistukset.
Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: pääsuntio Taina Haterma p. 09 2340 5515