(Poistunut julkaisusta)

Suntio
Kurikan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

KURIKAN SEURAKUNNASSA julistetaan haettavaksi
SUNTION
työsuhteinen toimi 23.9.2019 klo 14.00 mennessä.

Tehtävään valittavalta edellytämme suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Hakijoilta odotamme kirkon toiminnan ja kirkollisten toimitusten tuntemusta, asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja turvallisuustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja.
Suntion päätehtävinä ovat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnallisten tapahtumien järjestämiseen liittyvät käytännön tehtävät ml. kirkkotilan siivous.
Suntio työskentelee pääsääntöisesti Kurikan kirkossa, seurakuntatalolla ja hautausmaalla. Suntion esimiehenä toimii kiinteistömestari. Työaika tehtävässä on 90,00-116,25 tuntia/3 vkon jaksossa. Työssä painottuu viikonloppu- ja iltatyö.
Suntion toimen palkkaus on sijoitettu vaativuusryhmään 401, jossa peruspalkka täydestä työajasta on 1.911,09 €/kk. Toimi voidaan täyttää osa- aikaisena 90 t/ 3vkoa sisältäen suntion em. päätehtävät, jolloin palkkaus on 78 % ( 1.490,65 €/kk). Päätehtävän ohella suntiolle voidaan osoittaa työtehtäviä hautaustoimessa, kiinteistöjen huollossa tai keittiötoimessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella (enintään 15 % peruspalkasta).
Suntion tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Lisätietoja antavat kiinteistömestari Timo Eilola, puh. 050 444 9717, s-posti timo.eilola@evl.fi tai talousjohtaja Anna-Liisa Rantakokko, s-posti: anna-liisa.rantakokko@evl.fi , puh. 044 4569020.