(Poistunut julkaisusta)

Suntio
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Karkkilan seurakunta hakee osa-aikaista suntiota vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on vähintään 100h/kk.

Suntion tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien järjestelytehtävät, sekä siivoustehtävät. Edellytämme suntion ammatillista perustutkintoa ja/tai laajaa käytännön työkokemusta. Pätevyys tehtävään on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä asennetta, oma-aloitteellisuutta sekä vastuullista ja joustavaa työotetta. Nykyinen tehtävän hoitaja on tarvittaessa käytettävissä uuden suntion perehdyttämisessä noin kahden viikon ajan.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus perustuu tehtyihin tunteihin ja on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen. Työaika painottuu viikonloppuihin ja sisältää myös iltatyötehtäviä. Vapaapäivät asettuvat alkuviikkoon.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 31.7.2019 klo 16.  Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila, kuoreen merkintä ’Suntio’ tai sähköpostitse: marja.lahdekorpi@evl.fi ja karkkilan.seurakunta@evl.fi.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun elokuussa. Päätöksen valinnasta tekee kirkkoneuvosto keskiviikkona 14.8.2019. Ennen valinnan vahvistamista suntion tulee esittää työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan.