(Poistunut julkaisusta)

Suntio
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Karkkilan seurakunta hakee osa-aikaista suntiota vakituiseen työsuhteeseen 15.11.2018 alkaen. Työaika on vähintään 25h/vko. Seurakunnassamme on noin 6 100 jäsentä ja työyhteisössämme 17 työntekijää.

Suntion toimipisteenä on ensisijaisesti Karkkilan kirkko ja kappeli. Hautausmaat sijaitsevat kirkon ja kappelin ympärillä, etäisyydet kahden paikan välillä ovat lyhyet. Suntion tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien järjestelytehtävät sekä siivoustehtävät. Oman auton käyttö on välttämätöntä tehtävien hoitamisessa.

Edellytämme suntion ammatillista perustutkintoa ja/tai laajaa käytännön työkokemusta. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä asennetta, oma-aloitteellisuutta, vastuullista ja joustavaa työotetta. Eläkkeelle siirtyvä suntiomme on käytettävissä uuden suntion perehdyttämisessä kahden viikon ajan.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus perustuu tehtyihin tunteihin ja on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen. Työaika painottuu viikonloppuihin ja sisältää myös iltatyötehtäviä. Vapaapäivät asettuvat alkuviikkoon.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 18.10.2018.  Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila, kuoreen merkintä ’Suntio’ tai sähköpostitse: marja.lahdekorpi@evl.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään tiistaina 23.10.2018. Valinnan tekee kirkkoneuvosto keskiviikkona 31.10.2018. Ennen valinnan vahvistamista suntion tulee esittää työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan.