Vahtimestari

VPS Henkilöstöpalvelu
Tietoa tehtävästä
Työhön kuuluvat mm. kirkossa järjestettävien tilaisuuksien ja toimitusten valmistelu, sekä niissä avustaminen. Kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen, pienimuotoiset korjaukset ja huoltotehtävät, sekä asiakaspalvelua ja neuvontaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Työssä kohdataan, ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky, sekä aikaansaava työote.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja/tai aiemmin hankittua työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävien hoitaminen vaatii myös ajokortin, ja oman auton käyttömahdollisuuden. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai alkukesän aikana. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja: 040 3571560 / Simola
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta