(Poistunut julkaisusta)

Suntio vahtimestari
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Haemme diakonian työalalle kahta suntio-vahtimestaria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen (2020-2021)

Avoinna olevat tehtävät sijoittuvat kahteen eri toimipisteeseen.
Toimipisteet sijaitsevat Itäkeskuksessa Matteuksenkirkolla, Turunlinnantie 3 ja Malmilla osoitteessa Pekanraitti 16. Matteuksenkirkolla on myös toimituksiin ja jumalanpalveluselämään liittyviä tehtäviä.
Tehtävät sijoittuvat Helsingin seurakuntayhtymään v. 2020 avautuviin yhteisöllisen seurakuntatyön ja diakonian keskuksiin, joiden kehittämisessä ovat mukana myös muut yhteiskunnalliset toimijat sekä järjestö- ja kansalaistoiminnan ryhmät, yhteisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi alueella.

Suntion/vahtimestarin tehtäviin kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, tilaisuuksien ja niiden tarjoilujen järjestäminen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa, siivoustyöstä vastaaminen akuuteissa tilanteissa, kuljetustehtävien hoitaminen tarvittaessa sekä tekniikasta ja turvallisuudesta huolehtiminen.
Tehtävään liittyy lisäksi työharjoittelijoiden ja työkokeilijoiden ohjaaminen omalla tehtäväalalla. Osallistuminen viestintään ja sosiaalisen median käyttämiseen työssä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.
Työaika rajoittuu pääasiallisesti aamu- ja iltavuoroihin maanantaista sunnuntaihin sovitun työaikasuunnitelman mukaisesti.

Hakijalla tulee olla suntion koulutus ja/tai käytännön ammattitehtävistä hankittua työkokemusta.
Tehtävä edellyttää joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa yllättävissäkin tilanteissa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä riittävää it-osaamista seurakuntayhtymän käyttämien ohjelmien käytössä. Tarvittaessa koulutus työnantajan toimesta.
Toisen kotimaisen kielen hallinta, seurakunnan toiminnan ja diakonianalan tuntemus sekä AB ajokortti katsotaan eduksi.
Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.
Lisätietoja antaa vt. diakonian päällikkö Mare Kinanen, mare.t.kinanen@evl.fi p. 050 5727 541

Suntion tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403 mukaan (peruspalkka 2104,40). Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluun kutsutaan henkilökohtaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 10.1.2020 klo 12

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ
Yhteinen diakonia