(Poistunut julkaisusta)

Suntio-vahtimestari
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Nurmijärven seurakunta hakee

Suntio-vahtimestaria 14.10.2019 alkaen

Työhön kuuluu siunaus- ja hautaustilaisuuksien järjestelyyn ja ohjaukseen liittyvät tehtävät kappeleissa, sekä hautausmaiden ja piha-alueiden työtehtävät. Suntio-vahtimestari hoitaa myös kappeleiden ja hautausmaakiinteistöjen yleisimmät huoltotehtävät.

Työaika on yleistyöaika 38,75 tuntia viikossa. Siunaus- ja hautaustilaisuuksiin liittyvät tehtävät painottuvat lauantaille ja joka neljäs lauantai on vapaa.

Arvostamme työhön soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja kokemusta vastaavasta työstä sekä työkoneiden käyttötaitoja (traktori, kaivinkone, pyöräkuormaaja ja puutarhatyökoneet). Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä. Tietotekniset taidot ovat eduksi.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmässä 402 (2043,79 €). Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 %.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 14.10.2019 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja antaa puistopäällikkö Kari Kouhia, puh 050 597 6770, sähköposti kari.kouhia(at)evl.fi

Hakemukset jätetään kirkon sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa:
https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist?unitId=16. Vain järjestelmän kautta toimitetut
hakemukset huomioidaan. Haku päättyy 17.9.2019 klo 12.00.
Mahdolliset haastattelut järjestetään 24.9.2019.