(Poistunut julkaisusta)

Sunnuntaityöntekijä varastotehtäviin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Miltä kuulostaisi osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen oheen? Kaipaatko itsellesi lisätuloja?

Me etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää pääsääntöisesti sunnuntaityövuoroon. Työ on jalkaisin tapahtuvaa äänikeräilyä viileävarastossa, jossa keräillään elintarvikkeita tukkurullakoihin. Työ on helposti opittavaa, joten aikaisempaa varastokokemusta sinulla ei tarvitse olla. Vaikka etsimme nyt pääosin sunnuntaityöntekijää, on työssä myös erittäin hyvä mahdollisuus päästä työskentelemään arkipäivisinkin, mikäli tämä myös sinulle itsellesi on mahdollista. Työvuorot ovat sunnuntaisin sekä arkipäivisin klo 6-14 ja 14-22 työvuoroissa.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka osaa toimia oma-aloitteisesti, koska työtä tehdään itsenäisesti. Toki ympärillä on paljon työkavereita, joilta saat myös aina tarvittaessa apua. Toivomme sinulta myös reipasta ja rohkeaa asennetta työntekoon – kysy rohkeasti, mikäli et jotain tiedä.

Työsopimus solmitaan aluksi vuoden 2019 loppuun saakka, mutta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen on olemassa. Jotta tätä työtä voi suorittaa itsenäisesti, haluamme antaa tähän hyvät eväät ja täten perehdytysaika tehtävään on noin 2-viikkoa, jonka ajan sinun tulisi pystyä sitoutumaan töihin kokoaikaisesti.

Aloitus tehtävään voidaan sopia hyvinkin nopeasti, joten mikäli koit tämän tehtävän sellaiseksi johon haluaisit päästä, niin jätä hakemuksesi heti!