Summer Trainee, Valve Engineering
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävä

Haemme kesätyöntekijää mekaanisen suunnittelun tehtäviin Vantaan Hakkilan toimipisteeseemme.

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu mm. teollisuusventtiilien osien mallinnusta, mitoitusta ja työpiirustusten tekoa sekä tuotteiden suunnittelunimikkeiden datan hallintaa. Myös tuotteiden ylläpito- ja kehitystehtävät ovat osa työtäsi kesätyöntekijänä.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakouluopintoja esimerkiksi konetekniikassa. Aikaisempi kokemus ja osaaminen koneenpiirustuksesta sekä CAD- ja PDM -ohjelmista luetaan eduksesi.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja pidät haasteista. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja olet motivoitunut työssäsi. Sinulla on hyvät ryhmätyötaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tekniikan alalla tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.
 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413793
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa