(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Valve Engineering
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme kesätyöntekijää mekaanisen suunnittelun tehtäviin Vantaan Hakkilan toimipisteeseemme. Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu mm. teollisuusventtiilien osien mallinnusta, mitoitusta ja työpiirustusten tekoa sekä tuotteiden suunnittelunimikkeiden datan hallintaa. Myös tuotteiden ylläpito- ja kehitystehtävät ovat osa työtäsi kesätyöntekijänä.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakouluopintoja esimerkiksi konetekniikassa. Aikaisempi kokemus ja osaaminen koneenpiirustuksesta sekä CAD- ja PDM -ohjelmista luetaan eduksesi. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja pidät haasteista. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja olet motivoitunut työssäsi. Sinulla on hyvät ryhmätyötaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tekniikan alalla tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Engineering Director Ismo Niemelään, ismo.niemela@metso.com.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.