(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Tuotannon- ja verkosto-omaisuuden kehitys
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Haemme kesäharjoittelijoita Espoon Keilaniemeen City Solutions divisioonaan, Heating & Cooling Finland, Production and Distribution -osastolle tuotannon ja verkosto-omaisuuden hallinnan kehitystehtäviin aikavälille 15.5 – 15.9.2020. Tehtäväsi liittyvät tuotantolaitosten ja verkon hallinnan kehittämiseen. Pääset osallistumaan kehitystöihin, projekteihin sekä tekemään teknistä dokumentointityötä laitoksiin ja verkkoihin liittyen. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Työssä saat haasteita kykysi ja taustasi mukaan, sekä oppimismahdollisuuksia kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen tuotannon ja jakelun toiminnassa. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Odotamme sinulta useamman vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Soveltuvia koulutusaloja tehtäviin ovat mm. energiatekniikka, automaatiotekniikka, rakennus & LVI-tekniikka ja konetekniikka. Tunnet energian tuotannon ja jakelun aihealuetta ja olet halukas oppimaan kaukolämpö- ja kaukojäähdytysalaa. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja suunnittelusovellusten käytön osaamista, kuten CAD-ohjelmat. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Teemu Niemiseen, puh. +358 40 5937989 / teemu.nieminen@fortum.com. Yhteydenotot 20.01.2020 klo 14-16 ja 27.01 klo 14-16. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.