(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Surprise us!
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Onko sinulla sama tavoite kuin meillä: tehdä yritysten ja työntekijöiden arjesta tuottavampaa ja innostavampaa? Etsimme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä monipuolisesti eri tehtäviin, joten haasta itseäsi kehittymään ja valitse oma urapolkusi!

Meille on tärkeää, että saamme kaikkien energian ja osaamisen tehokäyttöön. Mikäli et siis löytänyt itsellesi sopivaa roolia avoimista kesätyöpaikoistamme, kerro meille itsestäsi sekä miten pääsisit hyödyntämään kykyjäsi juuri meillä. 

Mitä odotamme?

Tärkeintä on palava halu oppia ja kehittyä liiketoiminnan osaajana. Jos sinulla ei ole tarjota täsmäosaamista tarjoamiimme kesätyöpaikkoihin, sinulla voi olla osaamista jota kaipaamme esimerkiksi tekoälyn, robotiikan, palvelumuotoilun, blockchainin, koneoppimisen tai designin alueelta. Odotammekin uusia ja raikkaita ideoita!

Meillä pääset heti sorvin ääreen ja ottamaan haltuun oman vastuualueesi. Tukenasi ovat huipputiimit, joista löytyy asiantuntijoita laaja-alaisesti ja jotka kannustavat sinua jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Mitä tarjoamme? 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä. Jos olet tulevaisuuden huippuosaaja etsimässä uusia haasteita, tartu tilaisuuteen!

Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä kerro meille minkälainen rooli sinua kiinnostaa viimeistään 16.2.2020.

Lisätietoja mahdollisuuksista antaa Talent Acquisition Specialist Inka Lampinen, inka.lampinen@visma.com, puh. 050 528 0177.