(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Hei tuleva softa-alan ammattilainen,

Etsimme tulevalle kesälle Developer Traineeta SaaS-tuotteemme, Netvisorin, tuotekehitykseen monipuolisesti eri tehtäviin.

Etsimme tulevia softa-ammattilaisia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin.

Mitä odotamme?

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Tärkeämpää on palava halu oppia ja kehittyä softa-alan osaajana. Teknologian ohella esimerkiksi kone-oppiminen ja testiautomaatio ovat aiheita, joiden parista meillä löytyy kiinnostavia haasteita.

Meillä pääset heti sorvin ääreen ja ottamaan haltuun oman vastuualueesi. Tukena sinulla on Netvisorin yli 40 henkinen tuotekehitystiimi, josta löytyy asiantuntijoita laaja-alaisesti arkkitehdeistä laadunvarmistajiin.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lahdessa. Jätä hakemuksesi ja CV, sekä kerro meille minkälainen rooli sinua kiinnostaa viimeistään 16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Owner Jani Korhola, jani.korhola@visma.com, puh. 040 582 4570.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.