(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Software Developer, Test Automation Engineer ja Business Analyst - useita paikkoja
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Hei tuleva softa-alan ammattilainen,

Etsimme tulevalle kesälle useaa Developer Traineeta SaaS-tuotteidemme Netvisorin ja Severan tuotekehitykseen monipuolisesti eri tehtäviin.

Etsimme tulevia softa-ammattilaisia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille. Roolisi voi olla suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin. 

Mitä odotamme?

Työskentelemme muun muassa  Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Tärkeämpää on palava halu oppia ja kehittyä softa-alan osaajana. Kiinnostuksesi mm. Reactia ja erilaisia testausautomaatio-frameworkeja kohtaan katsotaan eduksesi. 

Meillä pääset heti sorvin ääreen ja ottamaan haltuun oman vastuualueesi. Tukena sinulla on Severan ja Netvisorin yli 80 henkinen tuotekehitystiimi, josta löytyy asiantuntijoita laaja-alaisesti arkkitehdeistä laadunvarmistajiin.

Mitä tarjoamme? 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste Korona-tilanteen niin salliessa sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV, sekä kerro meille minkälainen rooli sinua kiinnostaa viimeistään 14.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Senior Software Developer, Netvisor, Jaakko Suomalainen, jaakko.suomalainen@visma.com, puh. 050 567 8330.

Development Manager, Ville Vähä-Nuuja, ville.vaha-nuuja@visma.com, Puh. 040 842 2590.

Development Manager, PSA, Jarno Rantala, jarno.rantala@visma.com, puh. 040 772 0929.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 270 asiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. 

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.