(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Service Support
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Tehtävästä

 

Etsimme Tampereelle Metso Mineralsin Suomen markkina-alueen -liiketoimintaan harjoittelijaa takuuhakemusten koordinointiin.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu takuuhakemusten kirjaaminen järjestelmään ja niihin liittyvä tiedonhallinta sekä laskutus, palvelutuotteiden laskuttaminen eli laskutuksen valmistelu, tarkastus ja kirjaaminen SAP-järjestelmään sekä laskujen lähettäminen asiakkaille.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu kesätyönä elokuun loppuun. Hyvin sujuneen kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena opintojen ohessa.

Odotamme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla olisi hyvä olla hieman teknisen alan työkokemusta sekä SAP- ja O365-osaamista. Työkokemus takuukäsittelystä katsotaan eduksi. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi teknisen alan toisen vuoden AMK-opiskelijalle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat halun sekä kyvyn viedä asioita eteenpäin oma-aloitteisesti.

Pidät työskentelystä tuotantoympäristössä ja asioiden ratkaisemisesta yhteistyössä työkavereiden kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 20.5.2018 mennessä.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Metso Suomi on savuton työpaikka 1.6.2018 alkaen.