(Poistunut julkaisusta)

Summer trainee, Service Specialist
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Enterprise Customers -liiketoimintayksikköön ajalle 1.5. -31.8.2019. Aloituspäivä on sovittavissa joustavasti ajalle 1.5. -1.6.

Vastuullesi kuuluvat muun muassa erilaiset hallinnolliset Back Office -tehtävät: esimerkiksi tarjous- ja sopimusdokumenttien luominen, lähettäminen ja seuranta, sopimushintojen kirjaaminen taustajärjestelmiin ja palveluiden käyttöönotto, ja näin vaikutat yritysasiakkaidemme asiakastyytyväisyyden paranemiseen. Tehtävään saattaa sisältyä myös yhteydenottoja asiakkaisiin tarvittaessa yhteyttä puhelimitse, videoneuvottelun kautta ja sähköpostitse. Tuet tehtävässäsi Account Managereiden myyntityötä ja pääset mukaan kehittämään yhdessä tiimin kanssa Back Office -prosesseja.

 

Tarjoamme sinulle

Työ sisältää tarkkuutta vaativia tehtäviä (mm. järjestelmään sopimuksen kirjaaminen), tiivistä yhteistyötä Account Managereiden ja Fortumin muun Back Office -ammattilaisten kanssa. Osallistut viikkopalaveriin ja tarvittaessa lähdet Account Managerin matkaan asiakastapaamiseen näyttämään verkkopalveluiden toimintaa. Kahta samanlaista työpäivää ei tule vastaan ja nopeasti muuttuvat tilanteet tuovat mielenkiintoisia haasteita eteesi ratkaistavaksi. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden opintoja teknisen tai kaupallisen alan joko korkeakoulusta tai ammattikorkeakoulusta. Tehtävässä on hyötyä hyvästä suullisesta ja kirjallisesta englanninkielen taidosta. Odotamme sinulta lisäksi, että hallitset MS-Office työkalut. Tehtävässä menestymiseen tukee että teet sujuvasti työtä niin tiimissä kuin itsenäisesti.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä rekrytoijaan: anna.ahokas@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.