(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Service, Rauma
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt joukkoomme reipasta kesätyöntekijää venttiileiden huoltotoimintaan Rauman huoltopisteesseemme sekä alueellamme toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksille. Huoltoasentajan kesätyötehtävissä työ on pääsääntöisesti prosessiteollisuuden automaattiventtiilien huoltoa ja elinkaaripalveluihin liittyviä tehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentajanamme myös ylläpidät ja kehität asiakassuhteitamme ja olet yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin.

Menestyäksesi

Sinulla on soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja olet palveluhenkinen.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta. Avoin ja mutkaton työilmapiiri ja työkaverit toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.2.2020.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.