(Poistunut julkaisusta)

Summer trainee, Service, Jämsänkoski
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt joukkoomme reipasta kesätyöntekijää vastaamaan venttiilituotteiden huoltotoiminnasta huoltopisteessämme sekä alueellamme toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Huoltoasentajan kesätyötehtävissä työhösi kuuluu huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentajana myös ylläpidät ja kehität asiakassuhteitamme ja olet yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja olet palveluhenkinen.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.