(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Service Coordinator
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt joukkoomme reipasta kesätyöntekijää venttiileiden huoltotoiminnan keskitettyihin tukitehtäviin Vantaalle. Huoltokoordinaattorin kesätyötehtävissä työhösi kuuluvat mm. Suomen aluehuoltokeskusten ostot, laskutus, myynti- ja ostolaskujen valvonta sekä nimikehallinta. Huoltokoordinaattorina toimit tiiviissä yhteistyössä aluehuoltojen ja myynnin henkilöstön kanssa sekä kontaktoit asiakkaita.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teknisestä kaupasta tai koordinaattorin/assistentin tehtävistä. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta. Erityisen tärkeää on, että ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Sinulla on tietotekniset perustaidot, olet palveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan valitsemallasi alalla tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.