(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Service Coordinator (Huoltokoordinaattori)
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tehtävästä

Haemme nyt joukkoomme reipasta kesätyöntekijää venttiileiden huoltotoiminnan keskitettyihin tukitehtäviin Vantaalle.

Huoltokoordinaattorin kesätyötehtävissä työhösi kuuluvat mm. Suomen aluehuoltokeskusten ostot, laskutus, myynti- ja ostolaskujen valvonta sekä nimikehallinta.  Huoltokoordinaattorina toimit tiiviissä yhteistyössä aluehuoltojen ja myynnin henkilöstön kanssa sekä kontaktoit asiakkaita.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teknisestä kaupasta tai koordinaattorin/assistentin tehtävistä. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta. Erityisen tärkeää on, että ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on tietotekniset perustaidot, olet palveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan valitsemallasi alalla tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.3.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.