(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Sales
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Hei tuleva myynnin ammattilainen,

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää, rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Traineeksi kesän ajalle ohjelmistotuotteidemme myyntiin.

Sales Traineena teet myyntiä avustavia tehtäviä. Vastaat muun muassa asiakkaiden tiedusteluihin ja autat asiakasyrityksiä eteenpäin ongelmatilanteissa. Kun kehityt tehtävässäsi, saat lisää vastuuta ja yhä haastavampia myyntiin liittyviä työtehtäviä ja asiakascaseja.

Meillä Visma Solutionsilla pääset hyppäämään mukaan Suomen johtavien SaaS-tuotteiden myyntiin. Myyjämme ovat avainroolissa neuvotteluissa yritysten ylimmän johdon kanssa ja vievät eteenpäin digitalisaatiota suomalaisyrityksissä. Jo trainee-roolissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta.

Mitä odotamme?

Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Arvostamme yritteliäisyyttä, proaktiivisuutta ja halua uuden oppimiseen. Aiempi kokemus myynnistä ei ole välttämätöntä, vaan tärkeämpää on palava halu oppia sekä tavoitteellinen asenne edetä yhä vaativampiin myynnin tehtäviin.

Huipputiimin tuki ja kannustava ilmapiiri tarjoavat hyvän ympäristön kasvaa ja menestyä myyjänä traineejakson aikana. Onnistuneen kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vaativammissa myynnin tehtävissä esimerkiksi opiskeluiden ohessa.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työsuhde on määräaikainen kesätyö. Tarkka työsuhteen ajankohta on sovittavissa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Development Manager, Sakari Sabell, puh. 044 3331677 sakari.sabell@visma.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.